مقابله با چربی های موجود در آشپزخانه با بخارشوی صنعتی

مقابله با چربی های موجود در آشپزخانه با بخارشوی صنعتی

تمیز بودن محیط رستوران ها و آشپزخانه های بزرگ از جمله موارد با اهمیت و دغدغه مشتریان و مراجعان این مکان ها است. تنها یک گزارش منفی از یک رستوران میتواند آن را به طور کلی تعطیل کند. چربی ها و انواع روغن ها از مهم ترین عوامل آلوده کننده هستند که به طور ناخواسته و بر اثر فرایند پخت و پز آشپزخانه شما را فرا میگیرد. همانطور که میدانید بسیاری از روش های نظافتی مانند استفاده از دستگاه اسکرابر، هر چقدر هم قوی باشند قادر به نظافت چربی های سرسخت آشپزخانه ها نیستند. از سوی دیگر استفاده از پاک کننده های شیمیایی در این مکان ها توصیه نمیشود. خوشبختانه به لطف پیشرفت تکنولوژی در زمینه نظافت صنعتی گزینه بهتر و موثر تری وجود دارد.

این گزینه ها علاوه بر پاک کردن چربی ها، هزینه های نظافت آشپزخانه ها و رستوران ها را نیز به طور چشمگیری کاهش دهد. بخارشوی صنعتی توانایی نظافت چربی های سرسخت آشپزخانه ها و رستوران ها را در یک دستگاه جمع و جور فراهم کند.

بخارشوی صنعتی

نظافت آشپزخانه با بخارشوی صنعتیبخار شو یک دستگاه نظافت مکانیزه است که با استفاده از بخار آب برای شستشو، نظافت و ضدعفونی کردن سطوح مختلف استفاده میکند. استفاده از این دستگاه غالبا برای ضدعفونی کردن یا استرلیزه کردن سطوح کفایت میکند. بخار در این دستگاه توسط دیگ بخار ایجاد میشود که دمای آب ورودی را تا حدود ۱۵۰ درجه سانتیگراد بالا برده و فشار بخار آب بالا تولید میکند. حرارت بخار آب انرژی لازم برای شکستن پیوند بین آلودگی ها و سطح را فراهم میکند و مواد آلاینده را به صورت معلق در آب آزاد میسازد. سپس این آب و آلودگی ها توسط سیستم مکش از سطوح جمع آوری میگردد.

این دستگاه به دلیل دارا بودن ظرفیت بالا، قابلیت عملکرد پیوسته و توانایی پاشش بخار آب با فشار و درجه حرارت بالا قادر به حذف سرسخت ترین و عمیق ترین آلودگی ها و ضدعفونی کردن محیط است. با توجه به درصد رطوبت پایین بخار آب، دستگاه بخارشوی صنعتی گزینه ای مناسب برای انجام عملیات شستشوی در فضاهای داخلی و در جایی که امکان تخلیه آب وجود ندارد، می باشد. این دستگاه در محیط های مختلف همچون آشپزخانه ها صنعتی، رستوران ها، بیمارستان ها و مراکز درمانی، کارخانه های مرتبط با صنایع غذایی قابل کاربرد است.

موارد استفاده در نظافت آشپزخانه

نظافت آشپزخانه با بخارشوی صنعتی

دستگاه بخارشو صنعتی میتواند به راحتی لکه های چربی، خاک، لکه های آهک و سایر موارد را از سطح کاشی، سرامیک و سایر سطوح حذف کند. با بخار شوی صنعتی چربی ها، باکتری ها و سایر آلودگی های ناخواسته را از سطح کابینت ها نظافت کنید. سینک های ظرفشویی و کناره های دیوارها ممکن است دچار آلودگی شوند و بوی آزاردهنده ای بگیرند. این بوی بد اغلب ناشی از تجمع باکتری ها در این مکان ها است، که با استفاده از بخارشوی صنعتی به راحتی قابل برطرف شدن هستند.

مزایای بخار شوی صنعتی

دستگاه بخارشوی صنعتی مزایای بسیاری خصوصا در راستای نظافت آشپزخانه ها دارد. از جمله مزایای اصلی بخارشو این است که نظافت هرگونه سطوح مسطح و غیر مسطح قابل استفاده است. این دستگاه بدون استفاده از مواد شیمیایی فرایند نظافت را انجام میدهد. تمیز کردن با بخار داغ یکی از روش های سازگار با محیط زیست است. با توجه به داغ بودن بخار آب حاصل  از این دستگاه، تمام سطوح آشپزخانه بعد از نظافت ضدعفونی میشوند.

خشک شدن سریع بعد از نظافت و باقی نماندن رطوبت در محیط، از دیگر مزایای استفاده از بخارشوی صنعتی است. همچنین بخار به دلیل حرارت بالا چربی ها را بر روی سطوح به آسانی حل میکند و دستگاه بخارشوی به راحتی آنها را جمع آوری میکند. میزان مصرف آب در دستگاه بخارشوی صنعتی به میزان قابل توجهی پایین است، زیرا نیازمند پاشش آب با دبی بالا نیست. استفاده از بخار آب در این دستگاه و مصرف آب کمتر، ضمن اقتصادی بودن، رطوبت کمتری در محیط باقی میگذارد و نیازی به جمع آوری و تخلیه آب باقیمانده ندارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − 2 =

برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادهای شرکت در خبرنامه ما عضو شوید