معرفی دستگاه پولیشر و طریقه استفاده از آن

معرفی دستگاه پولیشر و طریقه استفاده از آن

در اماکن وسیع برنامه های نظافتی منظمی به منظور ارتقای سطح بهداشت تدوین می گردد. انجام نظافت و شستشوی منظم سطوح کف یکی از مقوله های مهم نظافتی می باشد که افراد همواره در صدد یافتن راهکاری موثر و کارآمد در جهت بهینه سازی اینگونه امور هستند، بنابراین انواع تجهیزات مدرن نظافت صنعتی را بکار می گیرند. گاهی علی رغم نظافت و شستشوی منظم سطوح کف، میزانی از آلاینده ها بر سطح کفپوش باقی می مانند که این امر ناشی از وجود خط و خش بیش از حد بر سطوح کف می باشد. جهت حذف خط و خش های به وجود آمده بر کفپوش، استفاده از دستگاه های پولیشر پیشنهاد می گردد. دستگاه پولیشر کاربرد بسیاری دارد، در این مقاله به صورت اجمالی این دستگاه را معرفی نموده و طریقه استفاده از آن را شرح می دهیم.

پولیشر چیست؟

پولیشر یکی از تجهیزات مکانیزه نظافت صنعتی می باشد که به منظور جلادهی سطوح مورد استفاده قرار می گیرد. بخش های اصلی این دستگاه شامل، برس یا پد، مخزن آب تمیز و دسته قابل تنظیم می باشند. پد یا برس در این دستگاه با سرعت بالایی به صورت دورانی حرکت نموده و با تولید گرما بر سطح، موجب صیقلی شدن و درخشش این سطوح می شود. کار با این دستگاه ها کمی دشوار می باشد، اما در این بخش، با راهنمایی گام به گام، طریقه بکارگیری صحیح دستگاه پولیشر را ارائه می نمائیم.

 

گام اول، تخلیه محیط عملیاتی از اشیا و وسایل اضافی

پولیشر صنعتی در صورت تصمیم به استفاده از دستگاه های پولیشر ابتدا محیط عملیاتی را از هر گونه اشیای اضافی همچون میز و صندلی خالی نمائید و در صورت عدم امکان، کلیه وسایل را در بخش های کناری دیوار قرار دهید. در اینصورت قدرت مانور کاربر افزایش یافته و به طبع سرعت انجام عملیات نیز بیشتر خواهد شد.

گام دوم، انتخاب پد یا برس مناسب و جدید

پولیشر صنعتی برس یا پد در عملکرد دستگاه پلیشر تاثیر بسزایی دارد و لذا توصیه می شود مطابق با جنس کفپوش، نوع و میزان خط و خش ایجاد شده بر سطح پد یا برس مناسبی برای دستگاه پولیشر مورد استفاده قرار گیرد. در صورتی که سختی برس بیش از حد باشد کفپوش دچار آسیب بیشتری می شود. از پد و برس سالم استفاده نمائید.

گام سوم، شروع عملیات از کناره ها و دور از درب وردی

پولیشر صنعتی ابتدا امکان دسترسی به برق را مورد بررسی قرار دهید، سپس دستگاه پولیشر را در دور ترین حالت نسبت به درب وردی و در کناره دیوار قرار دهید. با شروع عملیات جلادهی و پولیش زنی از این بخش، از حرکت بر روی بخش های صیقلی جلوگیری به عمل می آید.

 

 

گام چهارم، استفاده از مواد مخصوص جلادهی سطوح کف

پولیشر صنعتی در صورتی که مواد مخصوص جلادهی و پولیش سطوح کف را در اختیار دارید، در این مرحله سطح مقطع مورد نظر را به خوبی از این مواد آغشته نمائید. همچنین می توانید این مواد را به صورت مستقیم بر روی پد یا برس دستگاه پولیشرریخته و عملیات پولیش زنی را آغاز نمائید.

 

 

 

 

گام پنجم، مطالعه دفترچه راهنما و روشن نمودن دستگاه پولیشر

پولیشر صنعتی دستگاه های پولیشر دارای ساختاری نسبتا ساده می باشند که کاربر با مطالعه دفترچه راهنمای دستگاه با عملکرد دکمه های موجود بر روی پنل کاربری آشنا می گردد. پنل کنترلی به راحتی امکان کنترل فرآیند پولیش زنی را فراهم می آورد. دستگاه را روشن نموده، تنظیمات مورد نظر را بر طبق دفترچه راهنما اعمال کنید.

 

 

 

گام ششم، آغاز عملیات طبق الگویی منظم و پوشش دهی کلیه قسمتها

پولیشر صنعتی جهت افزایش بازدهی و دستیابی به نتیجه مطلوب الگویی منظم را در ذهن خود در نظر بگیرید و با رعایت این الگو عملیات جلادهی و صیقلی نمودن سطوح کف را با استفاده از پولیشر به انجام رسانید. در این صورت کلیه قسمت های کف به خوبی پولیش داده شده و نتیجه عملیات رضایت بخش تر می گردد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 9 =

برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادهای شرکت در خبرنامه ما عضو شوید